Top

Eetkamerstoel Brandon Vintage Grijs

  • Eetkamerstoel Brandon Vintage Grijs
117,00
bestelling met betaalplicht

Verwachte levertijd: 1 werkdag


De Brandon eetkamerstoel is tot in de detail een perfect voorbeeld van hoe industrieel hoort te zijn! Kijk eens naar de zitting van deze designstoel: dik en enorm comfortabel en voorzien van stiknaden op het kussen om het model nog meer een robuust uiterlijk te geven. De Brandon heeft drie verticale banen waardoor de meubel rustig oogt. Ook door de knik in de zitting onder de knieholtes zit eetkamerstoel Brandon erg gerieflijk.

 

Bij dit model is niet gekozen voor een zwart frame, maar voor een metaal (rustiek) mat afgewerkt frame. Rondom de armleuningen kunstlederen zijn hoesjes geplaatst die overeenkomen met de bekleding van de zitting. Om de eetkamerstoel een extra industriële en robuuste look te geven, zijn de lasnaden niet weggewerkt maar liggen ze nog dik op het frame. Onder het frame zitten rubberen beschermdoppen om krassen op de vloer te voorkomen. De zitting dient echter door uzelf bij ontvangst, met vier schroeven vastgezet te worden op het frame.


Alle stoelen hebben dezelfde vintage bekleding (in de verschillende kleuren uiteraard) waardoor de stoel een respectabele leeftijd lijkt uit te ademen. Kijk ook eens bij de andere mooie kleuren van eetkamerstoel Brandon:

vintage grijs, antraciet, bruin en cognac.

 

- Op en top industrieel design

- Sterk en robuust

- Meerdere  kleuruitvoeringen

Specificaties Eetkamerstoel Brandon Vintage Grijs


Kleur Vintage Grijs
Materiaal zitting PU kustleder
Frame Rustiek mat metaal
Armhoesjes PU kustleder
Breedte 55 cm
Totale diepte 61 cm
Zitdiepte 42 cm
Zitbreedte 46 cm
Hoogte 85 cm
Zithoogte 46 cm
Hoogte armleuning 65,5 cm
Frame dikte 2,5 cm
Gewicht 9 kg
Rubberen vloerbeschermers Ja


Extra info

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Dit product is ruim op voorraad

Extra service en garantie


Reviews (0)
Type de code over