0
Winkelwagen
€ 0,00
  • Gratis verzending
  • Gratis retour
  • 14 dagen bedenktijd
  • Hoge klantwaardering
  • Snelle levering
  • Keurmerk

Garantie

GARANTIE
Wat zijn de garantie en service voorwaarden?

Bij uw bestelling krijgt u altijd de mogelijkheid uw factuur te downloaden. Deze factuur dient naast aankoopbewijs van uw bestelling ook als garantiebewijs. Bewaar deze factuur dus goed. Op elk product krijgt u van ons 1 jaar garantie.

Hoelang heb ik garantie?

Op elk product krijgt u van ons 1 jaar garantie.

Wat is fabrieksgarantie?

Fabrikanten geven fabrieksgarantie op hun producten. In de garantievoorwaarden staat wanneer u precies garantie hebt, en wat de garantie betekent. Wilt u dus weten waar u recht op hebt? Op het garantiebewijs van dat product staan uw rechten.

Designmeubelenstyle.nl staat in voor de garantie en conformiteit die uit de wet voortvloeit. Indien u aanspraak wenst te maken op onze garantiebepalingen, kunt u contact met ons opnemen. We kunnen u vragen digitaal materiaal van de klacht naar ons te sturen per e-mail. Als het te repareren of te vervangen artikel door u wordt verzonden moet het van een deugdelijke verpakking zijn voorzien: het beste is natuurlijk de originele verpakking. Het moet in ieder geval dermate verpakt zijn, dat transportschade is uitgesloten.

Als de klacht gegrond blijkt, beslist designmeubelsenstyle.nl of tot reparatie of vervanging wordt overgegaan.Designmeubelenstyle.nl zal dan alle kosten voor zijn rekening nemen. Als een gebrek om welke reden dan ook onherstelbaar is en het artikel niet meer leverbaar is, dan heeft u het recht om het koop overeenkomst te ontbinden.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat designmeubelenstyle.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een 3S-nummer of traceercode en bewaar deze goed.

Wat is inbegrepen in de garantie en wat is uitgesloten?

In de gebruiksaanwijzing leest u precies de termijn en inhoud van deze fabrieksgarantie. Als het probleem met het product gerechtvaardigd is binnen dit garantietermijn, komen alle kosten voor rekening van Designmeubelenstyle.nl Beschadigingen door opzet, nalatigheid, onoordeelkundig gebruik, nalatig onderhoud, normale slijtage en beschadigingen door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.