0
Winkelwagen
€ 0,00
  • Gratis verzending
  • Gratis retour
  • 14 dagen bedenktijd
  • Hoge klantwaardering
  • Snelle levering
  • Keurmerk

14 DAGEN BEDENKTIJD

U wilt uw producten retourneren?


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten van retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. (Heeft u niet meer de originele verpakking dan bent u zelf verantwoordelijk voor het retourneren in een nieuwe verpakking) Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@designmeubelenstyle.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retour terugstorten Let op: voor bedrijven en zakelijke klanten geldt geen 14 dagen bedenktijd. Zij worden geacht te handelen met voorkennis volgens het recht en niet uit een impuls. 

Let op! Indien defect of beschadigd, gelieve het probleem binnen 3 dagen maar het liefst z.s.m. na ontvangst te melden. Check daarom altijd direct uw ontvangen goederen voordat u de verpakking weggooit. 
 
Alle annuleringen en retourneringen dienen eerst aan info@designmeubelenstyle.nl kenbaar te worden gemaakt per mail zodat wij kunnen reageren met instructies hoe en waar naar toe te verzenden, voordat product retour verzonden wordt. U kunt hiervoor gebruik maken van het forumlier herroeping of door ons een mail te sturen. Bij het retourneren zorg ook altijd voor een bewijs van versturen (bonnetje track and trace) die u ons kunt laten zien. Graag altijd per e-mail kenbaar maken dan dient u hierbij in ieder geval de volgende gegevens in op te nemen:
 
Naam, e-mail, telefoonnummer, order en of factuurnummer. Indien het gaat om een beschadigd product dan een beschrijving van de schade en wij vragen u om minimaal 3 duidelijke foto’s mee te sturen van het beschadigde onderdeel(en).
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen ook het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan www.designmeubelenstyle.nl heeft gedaan. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen terug gestort.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening.
Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal geheel aan u worden teruggestort.

Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden of verzenden/retourneren.

*Op al onze producten geldt prijswijzigingen en typefouten voorbehouden