0
Winkelwagen
€ 0,00
  • Gratis verzending
  • Gratis retour
  • 14 dagen bedenktijd
  • Hoge klantwaardering
  • Snelle levering
  • Keurmerk
Blog /

Vrolijke tuinstoel Pinto

Tuinstoel Pinto vrolijkt ongetwijfeld je balkon, tuin of terras op. Al is het alleen al door de vrolijke kleuren waarin deze tuinstoelen zijn gemaakt. Ook staat deze stoel leuk binnen bij een fleurig interieur. Door de eenvoud van ontwerp en het materiaal waarvan deze stoel is vervaardigd, is het een makkelijke stoel die je zowat overal kan plaatsen en gebruiken.
 
Je tuin of balkon krijgen, zoals gezegd absoluut een vrolijk tintje door de fleurige tuinstoel Pinto. En probeer deze mooie tuinstoelen eens uit aan de eettafel buiten. Succes gegarandeerd. En eigenlijk is tuinstoel Pinto niet alleen geschikt voor buitenruimtes; het is echt zo’n mooie en ongecompliceerde stoel die je overal kunt plaatsten. Heb je extra stoelen nodig voor tijdens een feestje, dan pak je stoelen Pinto er gewoon even bij. En zelfs aan de eettafel passen ze goed. Of gebruik 'm voor simpelweg als opvallende blikvanger in de woonkamer of op een beurs. De stoel biedt voldoende comfort. Je kunt er naar gelieven ook nog een kussentje op plaatsen. Een andere reden waarom deze meubels ook goed binnenshuis zijn te gebruiken, komt doordat de onderkant van de poten voorzien zijn van kunststof vloerbeschermers. Daarom is de Pinto ook geschikt voor zowel voor binnen- als buitengebruik. Dus ook te gebruiken op een gevoelige ondergrond. Het model heeft een draagkracht van 120 kg. Kortom, deze moderne stoel is een echte allrounder en blinkt uit met veelzijdigheid. 
 

Welke materialen zijn gebruikt voor tuinstoel Pinto?

De Pinto tuinstoel is gemaakt van polypropuleen oftewel hard kunststof en is vervaardigd in West-Europa. Dat wil zeggen dat deze Europese stoel zowat onderhoudsvrij is en makkelijk schoon te maken met een vochtige doek. De poten zijn vervaardigd van aluminium en zijn reeds geassembleerd in de fabriek. Door het aluminium is deze tuinstoel erg licht en daardoor makkelijk te verplaatsen. Heel handig voor als je last van je rug hebt of wat ouder bent natuurlijk. De te verkrijgen kleuren zijn: lime groen, licht blauw, zwart en paars. Stuk voor stuk optimistische kleuren die de omgeving doen opbloeien. Hiernaast ziet u een voorbeeld van de paarse tuinstoel Pinto.
 

 


Een leuke variant op tuinstoel Pinto

Als je helemaal weg bent van tuinstoel Pinto, maar je wilt deze graag zonder armleuningen, dan kan dat! Er is namelijk een variant van deze stoel op de markt en verkrijgbaar bij Designmeubelenstyle. De variant heet tuinstoel Robinho. Dan krijg je dus exact dezelfde stoel, maar dan zonder armleuningen. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat. Ook kan je tuinstoel Pinto combineren met tuinstoel Robinho; op die manier kunnen gasten zelf kiezen welke stoel ze de voorkeur geven. Ook tuinstoel Robinho is verkrijgbaar in vrolijke kleuren en is tevens geschikt voor binnenshuis. In maar liefst zeven kleuren komt deze stoel. Klik hier om tuinstoel Robinho in alle kleuren te zien. In dit artikel zie je aan de rechterkant het voorbeeld van tuinstoel Robinho in de opvallende kleur oranje. Beiden stoelen zijn los verkrijgbaar in de webwinkel van Designmeubelenstyle.nl. Je hoeft niet verplicht een setje te kopen. Dus mix en match je favoriete stoelen bij elkaar!