Top

Design Stoelen Zomertrends van 2018

Design Stoelen Zomertrends

Nu het voorjaar is begonnen, is het wellicht handig om de trends van dit voorjaar en deze zomer eens onder de loep te nemen en daarnaast natuurlijk de bijpassende buitencollectie van Designmeubelenstyle.nl. Mooie en comfortabele tuinmeubelen mogen eigenlijk in geen enkele tuin ontbreken.

 

Koude, donkere dagen, stress, vermoeidheid en een drukke agenda. Met de winter en hectische dagen achter de rug, herkennen veel mensen dit vast en zeker. Dat kan de reden zijn waarom het voorjaar en de zomertrend dit jaar gespitst is op gezondheid, wellness en kleuren. Met andere woorden, een tuin, balkon of buitenruimte die rust geeft, maar ook energie geeft door oplichtende kleuren en tuimeubels die naadloos inspelen op ons geestelijk gestel. Optimistische kleuren in onze buitenruimte die voor ontspanning zorgen en oppeppend werken. Om zo een buitenruimte te creëren en de juiste, ideale tuinmeubelen te vinden, is lang niet altijd eenvoudig. Naast mooie tuinmeubelen willen we natuurlijk ook graag luxe materialen en design en  onderhoudsvriendelijke tuinmeubels. Gelukkig dat Designmeubelenstyle op de hoogte is van de laatste trend en een uiteenlopend assortiment tuinmeubels in huis heeft.

 

Kleurrijke tuinmeubelen die energie geven

Tijdens de warme dagen van 2018 gaat het om energiek en kleurrijk. Een ideale stijl voor buitenmensen die houden van moderne vormen, felle kleuren en dessins die veel energie opleveren. En als je dat vertaald in tuinmeubels, dan wil dat zeggen: eigentijdse tuinmeubels in felle kleuren die je een boost geven! Als je binnen zit, dan vrolijkt het ook meteen op als je naar buiten kijkt en de gezellige tuinmeubels ziet staan. Dus kies voor knalgele of knaloranje terrasstoelen en accessoires in knalkleuren! En vergeet natuurlijk niet felle potjes met gekleurde bloemetjes te verspreiden her en der. Gegarandeerd dat je er vrolijk van wordt en meer energie krijgt. En daarnaast ben je met felle, vrolijke buitenmeubelen ook een echte trendsetter! Designmeubelenstyle houdt de nieuwste trends nauwlettend in de gaten en heeft natuurlijk kleurrijke design tuinmeubels. Hieronder enkele trendy tuinstoelen die in felle kleuren verkrijgbaar zijn.

 

Tuinstoelen Postiga

De tuinstoelen Postiga ontworpen door industrieel ontwerper en architect RobbyCantarutti, komen in acht zonnige kleurtjes. Kies uit bijvoorbeeld rood, paars, geel en limegroenen combineer er op los. En je kunt ze per stuk aanschaffen, je zit dus niet vast bij een set of minimum aantal als je bij Designmeubelenstyle.nl bestelt. Deze makkelijk stoelen zijn vervaardigd van plastic en daardoor makkelijk afneembaar. Doekje erover en ze zijn schoon! Ook staan ze binnen heel goed en schuif je ze er gemakkelijk even bij tijdens een feestje of bezoek. Onder de poten zitten kunststof vloerbeschermers, dus geen probleem.

 

Tuinstoelen Neves

Een andere tuinstoelcollectie die lekker fel en trendy is, is de collectie Neves. Hou je van luchtige Europese stoelen die in een mooi kleurtje komen, dan past deze collectie zeker bij jou. Tuinstoel Neves is verkrijgbaar in de kleuren : limegroen, oranje en rood. Deze stevige terrasstoel is uit één stuk gegoten, en dat merkt u in de stabiliteit van de stoel. Daardoor kan deze meubel met gemak tweehonderd kilo dragen; ideaal dus voor zwaardere personen. De vormen zijn rond, energiek en met een sportieve knipoog.

 

Tuinstoelen Couto

Hou je van simpel en stabiel, maar toch met een speelse twist? Kijk dan eens bij de Couto Tuinstoelen collectie. Deze tuinmeubels zijn populair vanwege de kleuren en de simpelheid en doordat ze voor zowel binnen- als buiten gebruik zijn. Flexibele stoelen dus die in het voorjaar en zomer heerlijk buiten kunnen staan en in de koudere maanden gezellig binnen worden gezet. De opzet en het uiterlijk van tuinstoel Couto is gelijk aan de Robinho tuinstoel, echter met een gevlogen rugstructuur en dat maakt de Couto tuinstoel net dat beetje speelser!


Tuinstoelen Tiago

Bent u dol op retro tuinmeubelen? In maar liefst zeven kleuren verkrijgbaar zijn deze Tiago stoelen die lijken op ‘oude café stoelen’, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Deze moderne meubels zijn vervaardigd van plastic met een tikkeltje fiberglas er door heen, zodat deze tuinmeubels een wat moderne en luxe uitstraling hebben gekregen. Ook is het model uit één stuk gegoten, dat ten goede komt voor de stabiliteit. Deze mooie stoelen kunnen bij ons per stuk worden aangeschaft en kunnen  worden besteld in zowel neutrale als felle kleuren.