Top

Customize It

Samenstelling naar uw Keuze

Alle meubelen die we als Exclusieve Import Meubelen verkopen, zijn van hoge kwaliteit en kunnen in stof of leer naar uw keuze gemaakt worden. U kunt dus zelf bepalen hoe uw stoel of bank eruit komt te zien. Bent u toch niet tevreden? Dan krijgt u, ook wanneer het een maatwerk product is, gewoon uw geld terug! Mocht dit het geval zijn, dan heeft u 14 dagen de tijd om het product te retourneren. Het is in dat geval wel uw verantwoordelijkheid om het product terug bij ons in de loods in Amsterdam te krijgen. Eventueel kunnen wij het product ook voor u ophalen tegen hetzelfde tarief  als voor bezorging.

Materiaal

Onze producten zijn van erg hoge kwaliteit en worden geproduceerd in stof of echt leder, afhankelijk van uw keuze. Wij bieden een breed assortiment van verschillende stof- en leersoorten in verschillende kleuren. Alle gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit. De leverancier  van onze Exclusieve Import Meubelen maakt geen gebruik van inferieure materialen. Om dit te garanderen gaan wij regelmatig bij onze leveranciers langs.  Metalen onderdelen zijn gepolijst ofwel mat afgewerkt afhankelijk van de keuze.

Overzicht

Hieronder vindt u een overzicht van onze verschillende stof en leersoorten. Indien u een bestelling bij ons plaatst, kunt u hier uitkiezen wat voor stof of leer u wilt. U kunt de code onder het staal naar keuze vervolgens vermelden bij het bestelformulier.

Als u op de stalen klikt, krijgt u een grotere afbeelding. Mocht u de stalen in het echt willen bezichtigen, dan kunt u op afspraak altijd een keer bij ons komen kijken in Amsterdam.

  • stof
  • leer
  • hout
  • fiberglas

Stof

Stof-1

Stof-2Stof-3Stof-4Stof-5Stof-7Stof-8Stof-9Stof-10Stof-6Stof-11
 

Leer

leer-1leer-2leer-3leer-4leer-5leer-6leer-7
Hout

hout

 

Fiberglas

fiberglass