0
Winkelwagen
€ 0,00
  • ✔ Gratis verzending
  • ✔ Gratis retour
  • ✔14 dagen bedenktijd
  • ✔ Hoge klantwaardering
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Keurmerk
Küchenstuhl Lido Grijs Küchenstuhl Lido Grijs Küchenstuhl Lido Grijs Küchenstuhl Lido Grijs Küchenstuhl Lido Grijs Küchenstuhl Lido Grijs Küchenstuhl Lido Grijs
Küchenstuhl Lido Grijs Küchenstuhl Lido Grijs Küchenstuhl Lido Grijs Küchenstuhl Lido Grijs Küchenstuhl Lido Grijs Küchenstuhl Lido Grijs Küchenstuhl Lido Grijs
Küchenstuhl Lido Grijs
Stoel MotenGemaakt van hoogwaardig, UV-bestendig kunststof, overtuigt de stoel Moten met weerbestendigheid. Hierdoor kan de stoel niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis worden gebruikt.

Standaard levertijd

2-5 werkdagen

€ 77,00
Aantal: 
Bestellen
 
Stoel Moten

Gemaakt van hoogwaardig, UV-bestendig kunststof, overtuigt de stoel Moten met weerbestendigheid. Hierdoor kan de stoel niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis worden gebruikt. De stoel is dus ook een geweldige keuze als tuinstoel, voor het terras of het balkon.

De stapelbare constructie maakt een ruimtebesparende opslag mogelijk. Dankzij de ergonomisch gebogen rugleuning geniet u van een hoog zitcomfort, zelfs zonder bekleding. Het ontwerp van de stapelstoel is eenvoudig en consistent. Hierdoor past hij harmonieus in elke omgeving.

De stapelstoel heeft vloerbeschermers onder de stoelpoten, zodat gevoelige oppervlakken worden beschermd. Het vierpootsframe is stabiel en stevig. Lastige montageklussen zijn niet nodig bij deze stoel.

Materiaalsamenstelling: 100% polypropyleen

Details:
Totale hoogte: 81 cm
Totale breedte: 42 cm
Totale diepte: 49 cm
Zithoogte: 45 cm
Zitoppervlak (B x D): 42 x 41 cm
Rugleuninghoogte: 35 cm
Max. Draagvermogen: 120 kg
Gewicht: 5 kg