0
Winkelwagen
€ 0,00
  • ✔ Gratis verzending
  • ✔ Gratis retour
  • ✔14 dagen bedenktijd
  • ✔ Hoge klantwaardering
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Keurmerk
Bureaustoel Hodsun, Grijs Bureaustoel Hodsun, Grijs Bureaustoel Hodsun, Grijs Bureaustoel Hodsun, Grijs Bureaustoel Hodsun, Grijs Bureaustoel Hodsun, Grijs Bureaustoel Hodsun, Grijs Bureaustoel Hodsun, Grijs
Bureaustoel Hodsun, Grijs Bureaustoel Hodsun, Grijs Bureaustoel Hodsun, Grijs Bureaustoel Hodsun, Grijs Bureaustoel Hodsun, Grijs Bureaustoel Hodsun, Grijs Bureaustoel Hodsun, Grijs Bureaustoel Hodsun, Grijs
Bureaustoel Hodsun, Grijs
Bureaustoel HodsunDe bureaustoel Hodsun is de perfecte metgezel voor uw kantoor of thuiskantoor.

Standaard levertijd

2-5 werkdagen

€ 131,00
Aantal: 
Bestellen
 
Bureaustoel Hodsun

De bureaustoel Hodsun is de perfecte metgezel voor uw kantoor of thuiskantoor. Met zijn moderne ontwerp en ergonomische constructie biedt hij u het comfort en de ondersteuning die u nodig heeft voor urenlang werken.

Ademende rugleuning van mesh:
De rugleuning van deze bureaustoel is gemaakt van hoogwaardig mesh-materiaal, wat zorgt voor optimale luchtcirculatie. Hierdoor blijft u zelfs tijdens lange werkdagen in een aangename koele en comfortabele zithouding.

Kantelmechanisme en verstelbare lendesteun:
De rugleuning heeft een kantelmechanisme waarmee u kunt achterover leunen en ontspannen terwijl u toch volledige ondersteuning voor uw rug krijgt. Daarnaast is er een verstelbare lendesteun in de rugleuning geïntegreerd. De sterkte van het kantelmechanisme kan worden geregeld met een draaiknop.

Soepel rollende wielen voor eenvoudige beweging:
Met de 5 soepel rollende wielen kunt u moeiteloos door de ruimte bewegen. Of u nu naar uw bureau wilt rollen of naar een collega, deze bureaustoel maakt het u gemakkelijk.

Hoogwaardige gasveer:
De draaistoel Hodsun is uitgerust met een hoogwaardige gasveer waarmee u de zithoogte eenvoudig en comfortabel naar wens kunt aanpassen.

Inklapbare armleuningen:
De armleuningen kunnen omhoog worden geklapt om u meer flexibiliteit en bewegingsvrijheid te bieden. U kunt de stoel dichter bij uw bureau schuiven of de armleuningen uit de weg ruimen wanneer u ze niet nodig heeft.

Verkrijgbaar in zwart en grijs:
Het model Hodsun is verkrijgbaar in twee elegante kleuropties: zwart en grijs. Kies de kleur die het beste past bij uw kantoorinrichting en persoonlijke stijl.
Investeer in uw comfort en productiviteit met de bureaustoel Hodsun. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl, ergonomie en functionaliteit voor uw werkplek.

Materiaalsamenstelling: 100% polyester

Ca. afmetingen:
Totale hoogte: 99 - 107 cm
Totale breedte: 54 cm
Totale diepte: 61 cm
Zithoogte: 46 - 54 cm
Zitoppervlak (BxD): 50 x 50 cm
Rugleuninghoogte: 57 cm
Armleuninghoogte: 64 - 72 cm
Max. draagvermogen: 120 kg
Gewicht: 11 kg