0
Winkelwagen
€ 0,00
  • ✔ Gratis verzending
  • ✔ Gratis retour
  • ✔14 dagen bedenktijd
  • ✔ Hoge klantwaardering
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Keurmerk
Teakbank Laku 150 cm, Teakbank Laku 150 cm, Teakbank Laku 150 cm, Teakbank Laku 150 cm, Teakbank Laku 150 cm, Teakbank Laku 150 cm, Teakbank Laku 150 cm,
Teakbank Laku 150 cm, Teakbank Laku 150 cm, Teakbank Laku 150 cm, Teakbank Laku 150 cm, Teakbank Laku 150 cm, Teakbank Laku 150 cm, Teakbank Laku 150 cm,
Teakbank Laku 150 cm,
Teakbank LakuNaast het chique, klassieke uiterlijk scoort de Teakbank Laku met de praktische geïntegreerde klaptafel.De tafel is geïntegreerd in het zitgedeelte en kan eenvoudig worden opgeklapt. Het

Standaard levertijd

4-8 werkdagen

€ 638,00
Aantal: 
Bestellen
 
Teakbank Laku

Naast het chique, klassieke uiterlijk scoort de Teakbank Laku met de praktische geïntegreerde klaptafel.

De tafel is geïntegreerd in het zitgedeelte en kan eenvoudig worden opgeklapt. Het kan dienen als een plek voor bijvoorbeeld drankjes of literatuur. In deze toestand kunnen nog steeds twee personen plaatsnemen. Wanneer het wordt neergeklapt, kunnen er tot drie personen op de houten bank zitten.

Daarbij profiteert men van een eenvoudig maar niet te verwaarlozen zitcomfort. De rugleuning en de twee armleuningen dragen bij aan het comfort. Met het eenvoudige uiterlijk en de goudbruine kleur van het teakhout ziet de tuinbank er stijlvol uit en kan worden gecombineerd met een verscheidenheid aan verschillende interieurstijlen. In de tuin, op het terras, het balkon of voor het huis vormt de houten bank dus een prachtig beeld.

Dit alles zou weinig waard zijn als de gebruikte materialen niet van hoge kwaliteit zouden zijn. Het gebruikte teakhout is echter absoluut weerbestendig, zodat de bank het hele jaar door aan de weersomstandigheden kan worden blootgesteld. Zelfs vorst en sneeuw schaden het hout niet, terwijl het massieve hout voorkomt dat er schimmel of rot ontstaat. Als er geen teakolie wordt aangebracht, zal het hout alleen een grijze patina krijgen, wat de duurzaamheid en stabiliteit niet schaadt. De bank kan tot 255 kilogram zonder problemen dragen.

Details:
Totale hoogte: 92 cm
Totale diepte: 72 cm
Totale breedte: 150 cm
Zithoogte: 44 cm
Zitdiepte: 52 cm
Zitbreedte: 135 cm
Hoogte armleuningen: 69 cm
Hoogte rugleuning: 48 cm
Poten: 7 x 7 cm
Max. draagvermogen: 255 kg
Tafelafmetingen (B x H x D): 44 x 17 x 45 cm
Hoogte vanaf de grond: 64 cm

Al onze teakhouten producten hebben het Legal Wood certificaat. Dit certificaat bevestigt dat het teakhout dat wij gebruiken afkomstig is van legale en duurzaam beheerde bronnen en voldoet aan de internationale normen voor milieubescherming en sociale verantwoordelijkheid.

We willen met name benadrukken dat dit certificaat streng wordt gecontroleerd door het Duitse ministerie van Voeding en Landbouw. Deze controles waarborgen dat onze teakhouten producten voldoen aan de hoogste normen en dat onze toewijding aan duurzaamheid en milieubescherming wordt nageleefd.

Door de aanschaf van onze teakhouten meubelen kunt u er zeker van zijn dat de producten zijn vervaardigd met aandacht voor het milieu en sociale verantwoordelijkheid.