0
Winkelwagen
€ 0,00
  • ✔ Gratis verzending
  • ✔ Gratis retour
  • ✔14 dagen bedenktijd
  • ✔ Hoge klantwaardering
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Keurmerk
Bureaustoel Kinib, Grijs Bureaustoel Kinib, Grijs Bureaustoel Kinib, Grijs Bureaustoel Kinib, Grijs Bureaustoel Kinib, Grijs Bureaustoel Kinib, Grijs
Bureaustoel Kinib, Grijs Bureaustoel Kinib, Grijs Bureaustoel Kinib, Grijs Bureaustoel Kinib, Grijs Bureaustoel Kinib, Grijs Bureaustoel Kinib, Grijs
Bureaustoel Kinib, Grijs
Bureaustoel KinibDeze moderne bureaustoel overtuigt met zijn lendensteun en de rugleuning met geïntegreerde hoofdsteun. De hoofdsteun is in hoogte verstelbaar om perfect bij het lichaam te passen.

Standaard levertijd

2-5 werkdagen

€ 142,00
Aantal: 
Bestellen
 
Bureaustoel Kinib

Deze moderne bureaustoel overtuigt met zijn lendensteun en de rugleuning met geïntegreerde hoofdsteun. De hoofdsteun is in hoogte verstelbaar om perfect bij het lichaam te passen. Het ruggebied is gemaakt van aangenaam meshmateriaal en biedt daardoor comfort en ademend vermogen. Deze computerstoel is in hoogte verstelbaar om een comfortabele zithouding te bereiken. Met de 5 soepel rollende wielen en het stabiele metalen frame in chroom-look biedt de draaistoel de mogelijkheid om flexibel te bewegen.

Materiaalsamenstelling: 100% polyester

Ca. afmetingen:
Totale breedte: 62,5 cm
Totale hoogte: 118 - 128 cm
Totale diepte: 61 cm
Hoogte armleuning (vanaf de vloer): 63 - 73 cm
Gewicht: 13 kg

Ca. draagvermogen: 135 kg

Zitting:
Zithoogte: 46 - 56 cm
Zitdiepte: 48 cm
Zitbreedte: 50 cm
Rugleuninghoogte: 72 cm
Verstelbare hoofdsteun

Onderhoudsinstructies:
Voor reiniging raden we aan om een sopje, water en een zachte doek te gebruiken. Oppervlakken alleen met een geschikt opzetstuk stofzuigen.