0
Winkelwagen
€ 0,00
  • ✔ Gratis verzending
  • ✔ Gratis retour
  • ✔14 dagen bedenktijd
  • ✔ Hoge klantwaardering
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Keurmerk
Bureaustoel Norfolk Ergonomisch, Grijs Bureaustoel Norfolk Ergonomisch, Grijs Bureaustoel Norfolk Ergonomisch, Grijs Bureaustoel Norfolk Ergonomisch, Grijs Bureaustoel Norfolk Ergonomisch, Grijs Bureaustoel Norfolk Ergonomisch, Grijs Bureaustoel Norfolk Ergonomisch, Grijs
Bureaustoel Norfolk Ergonomisch, Grijs Bureaustoel Norfolk Ergonomisch, Grijs Bureaustoel Norfolk Ergonomisch, Grijs Bureaustoel Norfolk Ergonomisch, Grijs Bureaustoel Norfolk Ergonomisch, Grijs Bureaustoel Norfolk Ergonomisch, Grijs Bureaustoel Norfolk Ergonomisch, Grijs
Bureaustoel Norfolk Ergonomisch, Grijs
Bureaustoel Norfolk ErgonomischDe bureaustoel Norfolk Ergonomisch van CLP is een eersteklas bureaustoel. Dankzij zijn buitengewone ergonomie is deze draaistoel ideaal voor langdurig werken.Het hart va

Standaard levertijd

2-5 werkdagen

€ 723,00
Aantal: 
Bestellen
 
Bureaustoel Norfolk Ergonomisch
De bureaustoel Norfolk Ergonomisch van CLP is een eersteklas bureaustoel. Dankzij zijn buitengewone ergonomie is deze draaistoel ideaal voor langdurig werken.
Het hart van de bureaustoel is de multifunctionele rugleuning. De rugleuning, die in vier hoogtes verstelbaar is, kan precies aan uw behoeften worden aangepast en de tussenwervelschijven ontlasten. De rugleuning kan tot 125° kantelen en de kanteldruk kan afzonderlijk worden ingesteld. De bureaustoel heeft een synchroonmechanisme, zodat de zitting en de rugleuning in harmonie bewegen. Naast de lendensteun zorgt de 3D-functie van de rugleuning ook voor meer ergonomie. Hierbij kunt u de twee helften van het bovenste deel van de rugleuning aanpassen aan uw behoeften. Tijdens ontspanningsfasen kunt u gebruik maken van de in hoogte en hoek verstelbare hoofdsteun.
De royale zitting heeft een kromming die de belasting gelijkmatig verdeelt over de dijen en billen. Tot slot zorgen de 4D-armleuningen voor ontlasting van de schouders en nek. 4D staat in dit verband voor een vierdimensionale verstelbaarheid: naast hoogte- en diepteverstelling zijn de armleuningen draaibaar en in breedte verstelbaar.
De netbekleding is zowel stijlvol als functioneel. Naast ademend vermogen overtuigt de stof door zijn hoge duurzaamheid. Het frame en het onderstel zijn gemaakt van zwart nylon en aluminium in een moderne chroom-look. De stoel beweegt op PU-gecoate wielen die gevoelige vloeren beschermen en geruisloos zijn.

Materiaalsamenstelling: 100% polyester

Afmetingen:

Hoogte: 119 - 128 cm
Breedte: 68,5 - 71,5 cm
Diepte: 66 - 70,5 cm
Zithoogte: 47 - 56 cm
Zitoppervlak (B x D): 48 x 39,5 - 45 cm
Hoogte rugleuning: 72 - 75,5 cm
Hoogte armleuningen: 60 - 77,5 cm
Verzorgingsinstructies:
Voor reiniging raden wij aan om zeepwater en een zachte doek te gebruiken. Oppervlakken alleen met een geschikt opzetstuk afzuigen.