0
Winkelwagen
€ 0,00
  • ✔ Gratis verzending
  • ✔ Gratis retour
  • ✔14 dagen bedenktijd
  • ✔ Hoge klantwaardering
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Keurmerk
Tuintafel Tagel Wit Tuintafel Tagel Wit Tuintafel Tagel Wit Tuintafel Tagel Wit Tuintafel Tagel Wit Tuintafel Tagel Wit Tuintafel Tagel Wit
Tuintafel Tagel Wit Tuintafel Tagel Wit Tuintafel Tagel Wit Tuintafel Tagel Wit Tuintafel Tagel Wit Tuintafel Tagel Wit Tuintafel Tagel Wit
Tuintafel Tagel Wit
Deze tuintafel is volledig gemaakt van metaal in antieke stijl. Het nostalgische ontwerp bekoort door zijn afwerking en wordt zo een echte blikvanger op elk terras en in elke tuin.

Standaard levertijd

2-5 werkdagen

€ 114,00
Aantal: 
Bestellen
 

Deze tuintafel is volledig gemaakt van metaal in antieke stijl. Het nostalgische ontwerp bekoort door zijn afwerking en wordt zo een echte blikvanger op elk terras en in elke tuin. Het maakt indruk door zijn sierlijke vorm, maar ook door de liefdevol met de hand gemaakte details van de decoraties.

Het is perfect om uw tuinontwerp een speciale toets te geven. De tuintafel Tagel is handgemaakt van ijzer en is dus uiterst stabiel. Het oppervlak is afgewerkt met handgemaakt antiek patina. 

De tafel is natuurlijk ook een perfecte balkontafel. Samen met de bijpassende klapstoelen vormt het een geweldige zitgroep die bovendien elk terras een nostalgische en bovenal romantische sfeer geeft.

Met een paar eenvoudige stappen kan de tafel gemakkelijk worden gemonteerd en gedemonteerd en kan hij dus gemakkelijk worden opgeborgen.

Richtmaten:
Totale hoogte: 71 cm
Totale breedte: 71 cm
Totale diepte: 71 cm
Gewicht: 5 kg