0
Winkelwagen
€ 0,00
  • ✔ Gratis verzending
  • ✔ Gratis retour
  • ✔14 dagen bedenktijd
  • ✔ Hoge klantwaardering
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Keurmerk
Loungetafel Madiera 110 x 60 natura,
Loungetafel Madiera 110 x 60 natura,
Het design van dit compacte terrasmeubel overtuigt met alle hoeken en randen: De moderne boxy look met het polyrotanmateriaal dat rondom tot aan de vloer is geweven straalt stabiliteit en duurzaam com

Standaard levertijd

2-5 werkdagen

€ 308,00
Aantal: 
Bestellen
 


Het design van dit compacte terrasmeubel overtuigt met alle hoeken en randen: De moderne boxy look met het polyrotanmateriaal dat rondom tot aan de vloer is geweven straalt stabiliteit en duurzaam comfort uit. De salontafel heeft een dicht vlechtwerk. Het glazen tafelblad is aan de zijkanten hoogwaardig afgewerkt een ligt slipbestendig op transparante rubberen pads.

Richtmaten:
Breedte: 110 cm | Hoogte: 33 cm | Diepte: 60 cm
Glazen blad: 94,5 x 44,5 cm
5 mm veiligheidsglas

Materialen en afwerking
Deze exclusieve tafel voldoet niet alleen aan de hoogste optische eisen - de materialen die handmatig worden verwerkt voldoen ook aan de hoogste kwaliteitsnormen en garanderen stabiliteit en duurzaamheid.
Het UV-bestendige materiaal polyrotan, dat bijzonder geschikt is voor buitengebruik, lijkt op conventionele gevlochten rotan, maar is veel robuuster. De hoogwaardige 5 mm dikke ronde polyrotanvezels zijn waterdicht, aangenaam onderhoudsvriendelijk en volledig geverfd, zodat ze ook bij veelvuldig en langdurig gebruik hun grijs gemêleerde kleurdiepte behouden. Deze edele kleur in combinatie met een lichte structuur zorgt voor een absoluut natuurlijke uitstraling van de meubelset.
De comfortabele dikke zit- en rugkussens zijn bekleed met 100% polyester. Deze zijn water- en vuilafstotend en door hun hoge bestendigheid zeer duurzaam. Dankzij de verborgen ritssluitingen kunnen de hoezen eenvoudig worden verwijderd en naar wens worden gewassen.
Het frame of basisframe van dit meubel is gemaakt van stabiel, gepoedercoat aluminium - gegarandeerd stabiel en permanent roestvrij.