0
Winkelwagen
€ 0,00
  • ✔ Gratis verzending
  • ✔ Gratis retour
  • ✔14 dagen bedenktijd
  • ✔ Hoge klantwaardering
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Keurmerk
Rozenboog Linz Wit
Rozenboog Linz Wit
Het model Linz is gemaakt van extreem stabiele ijzeren stangen. De kwaliteit is uitgesproken goed en de rozenboog bestaat slechts uit een aantal onderdelen. De coating maakt deze rozenboog kwalitatie

Standaard levertijd

2-5 werkdagen

€ 201,00
Aantal: 
Bestellen
 

Het model Linz is gemaakt van extreem stabiele ijzeren stangen. De kwaliteit is uitgesproken goed en de rozenboog bestaat slechts uit een aantal onderdelen.

De coating maakt deze rozenboog kwalitatief uitstekend en zorgt voor een lange levensduur. De liefdevolle versieringen zijn er niet alleen prachtig uit, ze bieden uw klimplanten ook vele klimmogelijkheden. Hierdoor is dichte begroeiing verzekerd.

De rozenboog moet ook onder dichte begroeiing stevig blijven staan, daarom kunt u te goedkope varianten beter vermijden. Het zou zeer zonde zijn als uw boog in elkaar zakt wanneer hij net mooi begroeid is.

De rozenboog is van zichzelf al zeer stabiel, maar u hebt de mogelijkheid de rozenboog met bijvoorbeeld bodemhaken (niet bij de levering inbegrepen) in de bodem te verankeren. Op een vaste bodem is het aan te bevelen de rozenboog vast te schroeven. Voor beide mogelijkheden bevinden zich aan de onderzijde uitsparingen in het metaal.

De rozenboog komt in originele verpakking en is eenvoudig op te bouwen. Het is een nieuw artikel met garantie.


Richtmaten:


Totale breedte: 144 cm
Doorgansbreedte: 128 cm
Diepte: 25 cm
Totale hoogte: 260 cm
Gewicht: 12 kg
Diameter van de stangen: 1cm