0
Winkelwagen
€ 0,00
  • ✔ Gratis verzending
  • ✔ Gratis retour
  • ✔14 dagen bedenktijd
  • ✔ Hoge klantwaardering
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Keurmerk
Rozenboog met deur Sina,
Rozenboog met deur Sina,
Rozendoorgang met poort Sina - De ideale klimhulp om uw tuin prachtig vorm te gevenDeze exclusieve rozendoorgang is perfect om uw tuin op creatieve wijze vorm te geven.

Standaard levertijd

2-5 werkdagen

€ 373,00
Aantal: 
Bestellen
 
Rozendoorgang met poort Sina - De ideale klimhulp om uw tuin prachtig vorm te geven

Deze exclusieve rozendoorgang is perfect om uw tuin op creatieve wijze vorm te geven. Als u tot nu toe het juiste idee miste om uw tuin in het juiste licht te zetten, dan heeft u vandaag de oplossing gevonden met onze rozendoorgang. Het is een blikvanger in elke tuin, zowel vrijstaand als begroeid met de twee afsluitbare en prachtig versierde poortvleugels.

Het model "SINA" is niet gemaakt van dun plaatstaal, maar van zeer stevig ijzeren buizen, met de hand gemaakt. De kwaliteit is zeer goed. Het wordt in enkele delen gemonteerd, waardoor eenvoudige montage en direct gebruik gegarandeerd zijn. Een coating maakt deze klimhulp van hoge kwaliteit en extreem duurzaam. De liefdevolle versieringen zien er niet alleen mooi uit, maar bieden uw klimplanten ook veel mogelijkheden om te groeien. Een dichte begroeiing is dus gegarandeerd.

Een dichte begroeiing betekent echter ook een hoge belasting voor de rozendoorgang. Daarom moet u afstand nemen van goedkope aanbiedingen. Het zou erg jammer zijn als alles mooi begroeid is en de rozendoorgang dan instabiel wordt.

U heeft de mogelijkheid om de rozendoorgang bijvoorbeeld met grondpennen (niet inbegrepen) in de grond te verankeren. Het wordt aanbevolen om de rozendoorgang op een stevige ondergrond vast te schroeven. Voor beide mogelijkheden zijn er voorgeboorde gaten aan de onderkant van het metaal.

circa afmetingen:
Doorgangshoogte: 235 cm
Doorgangsbreedte: 108,5 cm
Versieringsbreedte: 11 cm
Staafdikte: 1,5 cm