0
Winkelwagen
€ 0,00
  • Gratis verzending
  • Gratis retour
  • 14 dagen bedenktijd
  • Hoge klantwaardering
  • Snelle levering
  • Keurmerk
Rozenboog Sina antiek bruin, Bruin Rozenboog Sina antiek bruin, Bruin Rozenboog Sina antiek bruin, Bruin Rozenboog Sina antiek bruin, Bruin Rozenboog Sina antiek bruin, Bruin
Rozenboog Sina antiek bruin, Bruin Rozenboog Sina antiek bruin, Bruin Rozenboog Sina antiek bruin, Bruin Rozenboog Sina antiek bruin, Bruin Rozenboog Sina antiek bruin, Bruin
Rozenboog Sina antiek bruin, Bruin
De ideale rozenboog SINA met deur helpt uw tuin mooier te maken.Deze exclusieve rozenboog SINA met deur is gemaakt om uw tuin creatief te maken.

Standaard levertijd

2-5 werkdagen

€ 341,00
Aantal: 
Bestellen
 

De ideale rozenboog SINA met deur helpt uw tuin mooier te maken.

Deze exclusieve rozenboog SINA met deur is gemaakt om uw tuin creatief te maken. Als je geen idee heb hoe je in de tuin de juiste sfeer kunt creëren, heb je vandaag een schitterende oplossing gevonden met onze rozenboog SINA. Hij is vrijstaand en voorzien van twee afsluitbare en prachtig versierde poorten, een blikvanger in elke tuin. Het model "SINA" is niet gemaakt van dun plaatstaal, maar van een zeer stabiele ijzeren pijp. De kwaliteit is erg goed. Het is samengesteld uit maar weinig onderdelen, dus een eenvoudige constructie en onmiddellijk gebruiken. Een coating maakt de rozenboog SINA van zeer hoge kwaliteit en extreem duurzaam. De mooie versieringen zien er niet alleen mooi uit, maar geven je planten ook een geweldige kans om te klimmen.

Je hebt de mogelijkheid de rozenboog te verankeren met grondhaken (niet inbegrepen) in de grond. Het wordt aanbevolen om de rozenboog op een stevige ondergrond te schroeven. Voor beide opties zijn er voorgeboorde gaten aan de onderkant van het metaal.

Het product is origineel verpakt en gemakkelijk in te stellen.

Richtmaten:
Hoogte van het oppervlak: 235 cm
Passage breedte: 108,5 cm
Ornamentbreedte: 11 cm
Dikte: 1,5 cm