0
Winkelwagen
€ 0,00
  • ✔ Gratis verzending
  • ✔ Gratis retour
  • ✔14 dagen bedenktijd
  • ✔ Hoge klantwaardering
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Keurmerk
Dining Tuinset Fantano Grijs-meliert,eisenGrijs
Dining Tuinset Fantano Grijs-meliert,eisenGrijs
Een uitnodiging, voor U en Uw gasten. Dit prachtig tuinset Fantano met zijn opvallend natuurgetrouwe wicker maakt van elk terras of tuin een echt paradijs om te zitten - of nu zondag 's ochtends voo

Standaard levertijd

2-5 werkdagen

€ 2.279,80
Aantal: 
Bestellen
 


Een uitnodiging, voor U en Uw gasten.


Dit prachtig tuinset Fantano met zijn opvallend natuurgetrouwe wicker maakt van elk terras of tuin een echt paradijs om te zitten - of nu zondag 's ochtends voor een heerlijk ontbijt of voor een lekker glaasje wijn bij zonsondergang.


Hoogwaardig gecombineerd: edel en ergonomisch. Dankzij de iets schuine rugleuning samen met de aangenaam verhoogde armleuningen en de comfortabele kussens, die bij de levering inclusief zijn, is het zitten op deze tuinfauteuils een feest. Van duurzaam gevlochten wicker op een aluminium frame is het tuinset niet alleen voor het oog een weelde, ook is voor een bijzonder hoge stabiliteit is gezorgd.


Bovendien zijn bij de tafel van dit tuinset de poten aan weerszijden bij elkaar gevlochten. Deze afwerking zorgt ervoor, dat U in het midden veel plaats voor de benen heeft. Heel exclusief ziet de combinatie van het glazen tafelblad met het gevlochten wicker eruit. Het glazen tafelblad heeft in metaal ingezette afgeronde randen en ligt op doorzichtige rubberen pads stevig vast op het gevlochten wicker. Dit tuinset is niet alleen opvallend mooi, het is ook bijzonder comfortabel!



Richtmaten:

Tafel:

Lengte: 180 cm
Breedte: 90 cm
Hoogte: 75 cm
Hoogte tot onderkant tafelblad: 67 cm

 

Fauteuil:
Hoogte: 91 cm
Breedte: 59 cm
Diepte: 60 cm
Zithoogte: 44 cm plus 8 cm zitkussen
Zitdiepte: 47 cm
Zitbreedte: 47 cm
Armleuning Breedte: 6 cm

 

Materiaal en afwerking:


Deze exclusieve tuinmeubels voldoen niet alleen optisch aan de hoogste eisen – ook het van hand verwerkte materiaal voldoet aan de beste kwaliteitsnormen en zorgt voor stabiliteit en een lange levensduur. Het UV-bestendige polyrotan is bijzonder goed geschikt voor buiten.
Polyrotan ziet eruit als traditioneel gevlochten rotan, maar is veel robuuster. De polyrotanvezels van hoge kwaliteit zijn waterbestendig, makkelijk schoon te maken en volledig kleur verzadigd, zodat zij ook na vaak en lang gebruik nog hun kleurdiepte bij behouden. De chique kleur met de lichte structuur zorgt voor een zeer natuurlijke uitstraling van deze tuinmeubel set.


De comfortabele dikke kussens hebben een kussensloop van 100% katoen. De kussenslopen zijn water- en vuilafstotend en door hun hoge bestendigheid van lange levensduur. Dankzij de verborgen ritssluiting zijn de slopen, wanneer nodig, eenvoudig af te nemen en te wassen.
Het frame resp. onderstel van de meubels is gemaakt van stabiel gepoedercoat aluminium – gegarandeerd stabiel en altijd roestvrij.

De kwaliteit van de meubels is uitstekend. Niet voor niks kopen veel high class hotels in Europa hun tuinmeubels bij ons. Natuurlijk heeft U de volle wettelijke garantie en ontvangt U een rekening met BTW. Heeft U nog vragen? Dan kunt U ons natuurlijk per e-mail contacteren.