0
Winkelwagen
€ 0,00
  • ✔ Gratis verzending
  • ✔ Gratis retour
  • ✔14 dagen bedenktijd
  • ✔ Hoge klantwaardering
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Keurmerk
Voetenbank Bolbai / Madeira perlWit,rubinRood
Voetenbank Bolbai / Madeira perlWit,rubinRood
Hier heeft u de mogelijkheid om een extra kruk te kopen passend bij onze zitgroepen Bolbai en MADEIRA. Richtmaten: Hoogte: 31 cm Breedte: 60 cm Diepte: 60 cm Zithoogte: 41 cm Zitkussen: 10 cm

Standaard levertijd

2-5 werkdagen

€ 373,00
Aantal: 
Bestellen
 


Hier heeft u de mogelijkheid om een extra kruk te kopen passend bij onze zitgroepen Bolbai en MADEIRA.


Richtmaten:
Hoogte: 31 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 60 cm
Zithoogte: 41 cm
Zitkussen: 10 cm


Materialen en afwerking:

Deze exclusieve set voldoet niet alleen aan de hoogste optische eisen - de materialen die handmatig worden verwerkt voldoen ook aan de hoogste kwaliteitsnormen en garanderen stabiliteit en duurzaamheid.
Het UV-bestendige materiaal polyrotan, dat bijzonder geschikt is voor buitengebruik, lijkt op conventionele gevlochten rotan, maar is veel robuuster. De hoogwaardige 5 mm dikke ronde polyrotanvezels zijn waterdicht, aangenaam onderhoudsvriendelijk en volledig geverfd, zodat ze ook bij veelvuldig en langdurig gebruik hun grijs gemêleerde kleurdiepte behouden. Deze edele kleur in combinatie met een lichte structuur zorgt voor een absoluut natuurlijke uitstraling van de meubelset.
De comfortabele dikke kussens zijn bekleed met 100% polyester. Deze zijn water- en vuilafstotend en door hun hoge bestendigheid zeer duurzaam.
Het frame van dit meubel is gemaakt van stabiel, gepoedercoat aluminium - gegarandeerd stabiel en permanent roestvrij.