0
Winkelwagen
€ 0,00
  • Gratis verzending
  • Gratis retour
  • 14 dagen bedenktijd
  • Hoge klantwaardering
  • Snelle levering
  • Keurmerk
Tafel Fisolo 5mm Zwart Tafel Fisolo 5mm Zwart Tafel Fisolo 5mm Zwart Tafel Fisolo 5mm Zwart Tafel Fisolo 5mm Zwart
Tafel Fisolo 5mm Zwart Tafel Fisolo 5mm Zwart Tafel Fisolo 5mm Zwart Tafel Fisolo 5mm Zwart Tafel Fisolo 5mm Zwart
Tafel Fisolo 5mm Zwart
Deze salontafel is een visueel hoogtepunt. Twee tafelpoten zijn aan weerszijden strak met elkaar verwoven - dat ziet er goed uit, zorgt voor een stevige houvast en zorgt voor veel beenruimte.

Standaard levertijd

2-5 werkdagen

€ 599,80
Aantal: 
Bestellen
 


Deze salontafel is een visueel hoogtepunt. Twee tafelpoten zijn aan weerszijden strak met elkaar verwoven - dat ziet er goed uit, zorgt voor een stevige houvast en zorgt voor veel beenruimte. De rand van de tafel is kunstzinnig rond gewoven in contrast met de rest van de vlechtkunst. Het wordt slipbestendig gedragen op transparante rubberen pads in de hoeken en biedt voldoende ruimte voor aangename maaltijden of sociale spelletjes. Momenten met familie of vrienden - hier wilt u gewoon zitten en genieten.

 
Wij bieden u hier de tafel individueel aan van de exclusieve set voor een fantastische prijs.


Richtmaten:
Hoogte: 67 cm
Breedte: 138 cm
diepte: 79 cm
Tafelblad: 79 x 138 cm
Breedte van de tafelpoten: 88 cm
Dikte van de glasplaat: 5 mm

Materialen en afwerking

Deze exclusieve tafel voldoet niet alleen aan de hoogste optische eisen - de materialen die handmatig zijn verwerkt voldoen ook aan de hoogste kwaliteitsnormen en garanderen stabiliteit en duurzaamheid.

Het UV-bestendige materiaal polyrotan, dat bijzonder geschikt is voor buitengebruik, lijkt op conventionele gevlochten rotan, maar is veel robuuster. De hoogwaardige polyrotanvezels zijn waterdicht, aangenaam gemakkelijk te reinigen en UV-bestendig, zodat ze hun kleurdiepte ook na veelvuldig en langdurig gebruik behouden. Deze edele kleur in combinatie met een lichte structuur zorgt voor de absoluut natuurlijke uitstraling van deze meubelset.

Het frame of basisframe van de afzonderlijke meubels is gemaakt van stabiel, gepoedercoat aluminium - gegarandeerd stabiel en permanent roestvrij.

De kwaliteit van het meubilair is uitstekend. Het is geen toeval dat veel tophotels in Europa hun tuinmeubelen bij ons kopen!