0
Winkelwagen
€ 0,00
  • ✔ Gratis verzending
  • ✔ Gratis retour
  • ✔14 dagen bedenktijd
  • ✔ Hoge klantwaardering
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Keurmerk
Wicker tafel Fantano XL perlWit Wicker tafel Fantano XL perlWit Wicker tafel Fantano XL perlWit Wicker tafel Fantano XL perlWit Wicker tafel Fantano XL perlWit Wicker tafel Fantano XL perlWit Wicker tafel Fantano XL perlWit
Wicker tafel Fantano XL perlWit Wicker tafel Fantano XL perlWit Wicker tafel Fantano XL perlWit Wicker tafel Fantano XL perlWit Wicker tafel Fantano XL perlWit Wicker tafel Fantano XL perlWit Wicker tafel Fantano XL perlWit
Wicker tafel Fantano XL perlWit
Hier is zitten een plezier: op de heerlijk dikke zitkussens en aan een heerlijk dik tafelblad.Het prachtig gevlochten en met een hoge rand in details afgewerkte tafelblad heeft veel plaats voor culin

Standaard levertijd

2-5 werkdagen

€ 799,80
Aantal: 
Bestellen
 

Hier is zitten een plezier: op de heerlijk dikke zitkussens en aan een heerlijk dik tafelblad.
Het prachtig gevlochten en met een hoge rand in details afgewerkte tafelblad heeft veel plaats voor culinaire lekkernijen. En bovendien is het blad onderhoudsvriendelijk met een aan de randen afgeronde glazen plaat voorzien, wat er heel chic uitziet. Het glazen blad wordt met doorzichtige rubberen pads stevig vast gedragen en ligt daardoor niet direct op het vlechtwerk.
Ook onder de tafel is veel plaats, want aan weerszijden zijn de tafelpoten bij elkaar gevlochten. Dit zorgt voor een hoge stabiliteit een aangenaam veel plaats voor de benen.
In het geheel is deze tuintafel een echte blikvang en met de passende fauteuils, die U ook bij ons op de shop vindt, kunt U een droom van een verrukkelijk gezellige zitgroep realiseren.
De tafel is voor Uw stijlvolle inrichting voor het oog en kwalitatief een hoofdprijs!

Tafel:
Lengte: 180 cm
Breedte: 90 cm
Hoogte: 75 cm
Hoogte tot onderkant tafelblad: 67 cm

Materiaal en afwerking:

Deze exclusieve tuinmeubels voldoen niet alleen optisch aan de hoogste eisen – ook het van hand verwerkte materiaal voldoet aan de beste kwaliteitsnormen en zorgt voor stabiliteit en een lange levensduur. Het UV-bestendige poly rotan is bijzonder goed geschikt voor buiten.
Poly rotan ziet eruit als traditioneel gevlochten rotan, maar is veel robuuster. De polyrotan vezels van hoge kwaliteit zijn waterbestendig, makkelijk schoon te maken en volledig kleur verzadigd, zodat zij ook na vaak en lang gebruik nog hun kleurdiepte bij behouden. Deze kostbare kleurnuance met de lichte structuur zorgt voor het echt natuurgetrouwe uiterlijk van dit tuinmeubel set.
De comfortabele dikke kussens hebben een kussensloop van 100% katoen. De kussenslopen zijn water- en vuilafstotend en door hun hoge bestendigheid van lange levensduur. Dankzij de verborgen ritssluiting zijn de slopen, wanneer nodig, eenvoudig af te nemen en te wassen.
Het frame resp. onderstel van de meubels is gemaakt van stabiel, poeder bekleed aluminium – gegarandeerd stabiel en altijd roestvrij.
De kwaliteit van de meubels is uitstekend. Niet voor niks kopen veel high class hotels in Europa hun tuinmeubels bij ons.

Natuurlijk heeft U de volle wettelijke garantie en ontvangt U een rekening met BTW. Heeft U nog vragen? Dan kunt U ons natuurlijk per e-mail contacteren.

Levertijd: 7 - 9 werkdagen
Type rond wicker
Aantal zitplaatsen 6
Rotandikte 5 mm
Polyrotan vezels UV-bestendig, vorst- en hittebestendig
Glazen plaat 5 mm veiligheidsglas
Materiaal frame aluminium