0
Winkelwagen
€ 0,00
  • ✔ Gratis verzending
  • ✔ Gratis retour
  • ✔14 dagen bedenktijd
  • ✔ Hoge klantwaardering
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Keurmerk
Middenstuk Pindiri 120 cm Crèmewit, Bruin
Middenstuk Pindiri 120 cm Crèmewit, Bruin
Middenstuk PindiriHier kunt u het middenstuk van 120 cm van de tuinset Pindiri apart of als extra bestellen.Materiaalsamenstelling: 100% polyesterCa.

Standaard levertijd

4-8 werkdagen

€ 499,80
Aantal: 
Bestellen
 
Middenstuk Pindiri

Hier kunt u het middenstuk van 120 cm van de tuinset Pindiri apart of als extra bestellen.

Materiaalsamenstelling: 100% polyester

Ca. afmetingen:
Totale hoogte: 82 cm
Totale breedte: 120 cm
Totale diepte: 80 cm
Zithoogte: 40 cm + 10 cm zitkussen
Zitbreedte: 119 cm
Zitdiepte: 57 cm
Rugkussendikte: 20 cm

Materialen en verwerking

Deze exclusieve zitgroep voldoet niet alleen optisch aan de hoogste eisen - ook de materialen die met de hand zijn gebruikt, voldoen aan de beste kwaliteitsnormen en garanderen stabiliteit en duurzaamheid.
Het UV-bestendige materiaal polyrattan, dat bijzonder geschikt is voor buitengebruik, ziet eruit als traditioneel rietvlechtwerk, maar is veel robuuster. De hoogwaardig verwerkte, 5 mm dikke, ronde polyrattanvezels zijn waterbestendig, gemakkelijk te onderhouden en UV-bestendig, zodat ze zelfs bij veelvuldig en langdurig gebruik hun kleurdiepte behouden. Deze elegante kleur in combinatie met een lichte structuur zorgt voor het absoluut natuurlijke uiterlijk van deze meubelset.
De comfortabele zitkussens van 10 cm dik zijn voorzien van hoezen van 100% polyester. Deze zijn water- en vuilafstotend en zeer duurzaam dankzij hun hoge slijtvastheid. Dankzij de verborgen ritssluitingen kunnen de hoezen indien nodig eenvoudig worden verwijderd en gewassen.
Het frame of het onderstel van de afzonderlijke meubelstukken is gemaakt van stabiel, gepoedercoat aluminium - gegarandeerd stabiel en permanent roestvrij.