0
Winkelwagen
€ 0,00
  • ✔ Gratis verzending
  • ✔ Gratis retour
  • ✔14 dagen bedenktijd
  • ✔ Hoge klantwaardering
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Keurmerk
Barkruk Bermuda Rood, Grijs
Barkruk Bermuda Rood, Grijs
Sessel PindiriDeze fauteuilelement maakt elke combinatie van de Pindiri-meubelset compleet en is hier als individueel element beschikbaar om aan te vullen, uit te breiden en flexibel te variëren.

Standaard levertijd

4-8 werkdagen

€ 379,80
Aantal: 
Bestellen
 
Sessel Pindiri

Deze fauteuilelement maakt elke combinatie van de Pindiri-meubelset compleet en is hier als individueel element beschikbaar om aan te vullen, uit te breiden en flexibel te variëren.

Met de individuele elementen van de Pindiri-serie heeft u veel variatiemogelijkheden voor elke ruimte en u zult zeker uw nieuwe favoriete plek vinden! En dat deze plek lang meegaat, is gegarandeerd dankzij het weerbestendige polyrattan.

De combinatie van de individuele elementen resulteert in een aangenaam losse en toch ruimtebesparende zitgroep, waarbij het ontspanningseffect duidelijk op de voorgrond staat. Het is een absolute blikvanger op zichzelf, maar ook in combinatie met meerdere fauteuils of de bankcombinatie. Geniet binnenkort met al uw zintuigen!

Materiaalsamenstelling: 100% polyester

Ca. afmetingen:
Totale hoogte: 82 cm
Totale breedte: 70 cm
Totale diepte: 78 cm
Zithoogte: 40 cm + 10 cm zitkussen
Zitdiepte: 59 cm
Rugkussendikte: 20 cm


Materialen en afwerking:
Deze exclusieve tuinmeubelset voldoet niet alleen optisch aan de hoogste eisen - ook de met de hand gebruikte materialen voldoen aan de beste kwaliteitsnormen en garanderen stabiliteit en duurzaamheid.
Het UV-bestendige materiaal polyrattan, dat bijzonder geschikt is voor buitengebruik, ziet eruit als traditioneel rieten vlechtwerk, maar is veel robuuster. De hoogwaardig verwerkte polyrattanvezels zijn waterbestendig, gemakkelijk te onderhouden en UV-bestendig, zodat ze zelfs bij veelvuldig en langdurig gebruik hun kleurdiepte behouden. Deze mooie kleur in combinatie met een lichte structuur zorgt voor een absoluut natuurlijke uitstraling van deze zitgroep. Het comfortabele zitkussen is voorzien van een hoes van 100% polyester. Deze is water- en vuilafstotend en zeer duurzaam vanwege zijn hoge slijtvastheid.
Het frame van de meubelset is gemaakt van stabiel, gepoedercoat aluminium - gegarandeerd stabiel en permanent roestvrij.