Top

Postiga tuinstoel lichtblauw

  •  Postiga tuinstoel lichtblauw
39,00
bestelling met betaalplicht

Verwachte levertijd: 1 werkdag


De Postiga tuinstoel heeft alles van een designklassieker. Een strak maar elegant design. Door middel van de webstructuur in de rug, heeft de Postiga een duidelijk onderscheidend karakter ten opzichte van de overige tuinstoelen. De stoel wordt vervaardigd uit PP kunststof. De poten zijn uit Aluminium vervaardigd en zijn reeds geassembleerd bij levering. Het ontwerp wordt in Europa geproduceerd.

De Postiga tuinstoel is gefabriceerd uit hard kunststof (PP = polypropuleen). Dit model is stevig en goed stapelbaar door haar gewicht (2,4 kg). De stoel krijgt karakter middels de webstructuur in de rugleuning. Dit model is met armleuning. Ook dit model is in maar liefst tien kleuren leverbaar waardoor u altijd een gepaste kleur vindt. De stoel wordt in West-Europa geproduceerd.

De poten van de Postiga zijn van aluminium en zijn reeds geassembleerd in de fabriek. Onder de poten zitten kunststof vloerbeschermers van Elastopropyleen. De Postiga is zowel voor binnen- als buiten gebruik. Het model heeft een draagkracht van 120 kg.

De te verkrijgen kleuren zijn: wit, zwart, rood, oranje, limegroen, donkergroen, geel, paars, lichtblauw en donkerblauw.

Specificaties

Kleur Lichtblauw
Hoogte 82 cm
Breedte 45 cm
Diepte 57 cm
Zithoogte 44 cm
Armhoogte 67 cm
Inclusief armleuningen Ja
Poten Aluminium
Inclusief vloerbeschermers Ja - Elastopropyleen 
UV & luchtvochtigheidbestendig Ja

Extra info

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Dit product is ruim op voorraad

Extra service en garantie


Reviews (0)
Gerelateerde producten