Top

Olivera tuinstoel lichtblauw

  • Olivera tuinstoel lichtblauw
69,00
bestelling met betaalplicht

Verwachte levertijd: 1 werkdag


De Olivera Box stoel is speciaal ontworpen voor de zomer van 2016! Dit nieuwste model is een uitstekende combinatie van kracht en design. Omdat de stoel uit één stuk is gegoten, is de stabiliteit uitstekend. Het blokkerige uiterlijk heeft het altijd zeer goed gedaan echter is er nu meer ronding aan hetzelfde model gegeven. Hierdoor is de Olivera Box onstaan die leverbaar is in verschillende frisse kleuren.
Dit model heeft armleuningen met een hoogte van ... centimeter waardoor deze onder iedere tafel geschoven kan worden. De armleuning loopt naar boven toe af in breedte. De zitting loopt iets rond en de rug loopt licht naar achteren voor een goed zitcomfort.

De Olivera tuinstoel is gefabriceerd uit hard kunststof (PP = polypropuleen). De modellen van PP staan werkelijk als een huis, onwrikbaar en paalvast. Ook dit model is in maar liefst tien kleuren leverbaar waardoor u altijd een gepaste kleur vindt. De stoel wordt in West-Europa geproduceerd.

De poten van dit model zijn eveneens van PP en zijn uit één stuk verbonden met de zitting. Het model heeft een draagkraagt van 200+ kg.

Specificaties

Kleur Lichtblauw
Hoogte 82 cm
Breedte 56 cm
Diepte 52 cm
Zithoogte 45 cm
Armhoogte 66 cm
Zitdiepte 42 cm
UV maar ook luchtvochtigheidbestendig Ja
Materiaal Polypropyleen met een klein beetje Fiberglass
Gewicht 5,5 kg


Extra info

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Dit product is ruim op voorraad

Extra service en garantie


Reviews (0)
Type de code over
Gerelateerde producten