Top

Gomes tuinstoel rood

  •  Gomes tuinstoel rood
38,00
bestelling met betaalplicht

Verwachte levertijd: 1 werkdag


De Gomes tuinstoel heeft alles van een designklassieker. Een strak maar elegant design. Door middel van de webstructuur in de rug, heeft de Gomes een duidelijk onderscheidend karakter ten opzichte van de overige tuinstoelen. De stoel wordt vervaardigd uit PP kunststof. De poten zijn uit Aluminium vervaardigd en zijn reeds geassembleerd bij levering. Het ontwerp wordt in Europa geproduceerd.

De Gomes tuinstoel is gefabriceerd uit hard kunststof (PP = polypropuleen). Dit model is stevig en goed stapelbaar door haar gewicht (2,4 kg). De stoel krijgt karakter middels de webstructuur in de rugleuning. Dit model is zonder armleuning maar is tevens met arm verkrijgbaar (Postiga). Ook dit model is in maar liefst tien kleuren leverbaar waardoor u altijd een gepaste kleur vindt.

De stoel wordt in West-Europa geproduceerd. De poten van de Gomes zijn van aluminium en zijn reeds geassembleerd in de fabriek. Onder de poten zitten kunststof vloerbeschermers van Elastopropyleen. De Gomes is zowel voor binnen- als buiten gebruik. Het model heeft een draagkraagt van 120 kg.

De te verkrijgen kleuren zijn: wit, zwart, rood, oranje, limegroen, donkergroen, geel, paars, lichtblauw en donkerblauw.

Specificaties

Kleur Rood
Hoogte 82 cm
Breedte 45 cm
Diepte 57 cm
Zithoogte 44 cm
Inclusief armleuningen Ja
Poten Aluminium
Inclusief vloerbeschermers Ja - Elastopropyleen 
UV & luchtvochtigheidbestendig Ja


Extra info

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Dit product is ruim op voorraad

Extra service en garantie


Reviews (0)
Gerelateerde producten