Top

Eetkamerstoel Rambo Antraciet

  • Eetkamerstoel Rambo Antraciet
89,00
bestelling met betaalplicht

Verwachte levertijd: 1 werkdag


De Rambo is een bijzonder degelijke eetkamerfauteuil gefabriceerd vanuit de nieuwste technieken. De vier Beukenpoten zijn namelijk van metaal. Op het metaal is onder hitte een Beukenprint aangebracht waardoor de Rambo op stevige metalen poten staat, maar vanwege de Beukenprint een luxe Scandinavische uitstraling heeft. De Rambo is daarom oersterk.

De hoge slanke armen geven dit model een luxe uitstraling. Middels de robuuste stiknaden krijgt de zitting extra karakter. Deze stiknaden lopen over de arm en verdeelt de rug tevens in drie vlakken. Ook over de achterkant loopt een zeer opvallende stiknaad waarin een ritssluiting is verwerkt. Deze is geplaatst om de stoel een krachtiger achteraanzicht te geven. De stiknaden die het zitgedeelte in drie vlakken verdelen, lopen aan de achterkant van de zitting door waardoor ook de achterkant in drie vlakken is verdeeld. De rugleuning loopt in een ronding waardoor het comfort gewaarborgd blijft.

De voorpoten van de Rambo lopen geleidelijk naar buiten af. De achterpoten daarentegen lopen een stuk schuiner af voor optimale stevigheid. Onder alle vier de poten zitten rubberen vloerbeschermers.

De stoel is verkrijgbaar in antraciet, donkergrijs, lichtgrijs en vintage blauw

Specificaties

Kleur Antraciet
Materiaal Bekleding van polyester
Poten Metalen poten met Beukenprint
Totale hoogte 85 cm
Zithoogte 49 cm
Zitbreedte 45 cm
Breedte inc. armleuningen 57 cm
Zitdiepte 45 cm
Hoogte tot aan armleuningen 67 cm

Extra info

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Dit product is ruim op voorraad

Extra service en garantie


Reviews (0)
Type de code over
Gerelateerde producten