Top

Eetkamerstoel Bauhaus met arm Donkerbruin

  • Eetkamerstoel Bauhaus met arm Donkerbruin
89,50
Product is niet meer leverbaar


Deze tijdloze Bauhausklassieker is al vele jaren een grote hit in Nederland en wellicht de meest verkochte stoel van Nederland. Het model kent haar oorsprong in de ontwerpen van de Bauhaus architecten, nog voor de tweede wereldoorlog. Vooral het gecapitonneerde karakter doet de stoel perfect passen in zowel een huiselijke- als een zakelijke sfeer. De stoel is betaalbaar, oogt strak en straalt klasse uit, en past zowel aan de eetkamertafel als aan de vergadertafel op kantoor. Op het zitkussen is niet bezuinigd, de dikte is namelijk 8 centimeter. Hierdoor hebt u een ideaal zitcomfort. Ook het rugkussen biedt voldoende comfort en is eveneens 8 centimeter dik. Het materiaal wat gebruikt is voor de kussens is PU kunstleer. PU is flexibel waardoor de naden niet onder hoge spanning komen te staan. Daarnaast is PU één van de makkelijkste kunststoffen om schoon te maken. Ideaal dus voor aan de eettafel.

Het framewerk is van gepolijst RVS (staal 202) en niet van verchroomd metaal. Verchroming kan afbladderen en gepolijst RVS blijft altijd mooi. De dikte van het RVS gepolijste frame is 3 centimeter.

U dient de beide kussens bij ontvangst op het frame te schroeven. Daarvoor worden de benodigde schroeven meegezonden. U bevestigd het rugkussen met twee schroeven, en het zitkussen met vier schroeven.


Specificaties

Kleur Donkerbruin
Hoogte 89 cm
Zithoogte 50 cm
Breedte 52 cm
Zitdiepte 43 cm
Rugkussen hoogte 30 cm
Hoogte arm 71 cm
Diepte bovenkant kussen 55 cm
Kussen dikte 8 cm
Frame dikte 3 cm


Extra info

  • Dit product is ruim op voorraad

Extra service en garantie


Reviews (0)
Type de code over