Top

Design Tuinmeubelen

design tuinmeubelen
design tuinstoelen hangmatten

design tuinmeubelenDesign Tuinmeubelen voor in uw tuin of op het terras. Er is niets leuker dan in de zomer met mooi weer te kunnen genieten van het zonnetje in je eigen tuin met familie, vrienden of uw kinderen. Of wat dacht je van een lekker drankje doen op het terras met je zonnebril op aan je eigen design tuinmeubel!

Lekker in je lig stoel, hangmat, loungeset, of lekker aan je tafel ontbijten of genieten van je drankje het is allemaal mogelijk, maar je wilt dat natuurlijk wel in stijl doen! 

We hebben voor u een selectie gemaakt van de leukste tuinmeubelen voor uw thuis of op uw terras zoals: loungesets, buiten stoelen, hangmatten, tafels, tuinbanken etc. 

Ontvang uw vrienden,  familie of klanten deze zomer aan uw eigen design tuinmeubel en geniet  van de comlimentjes en het weer in uw eigen huis of op uw bedrijf. 

Heeft u vragen over onze design tuinmeubelen of een specifiek product uit onze design tuinmeubel collectie dan horen we dat graag. Neem gerust contact met ons op via de klantenservice

Tuinstoel Xavier Rood

Tuinstoel Xavier Rood

€ 38,00