Top

Design Stoel Teddy de Beer Grijs

  • Design Stoel Teddy de Beer Grijs
99,95
Product is niet meer leverbaar


Zie jij jouw kleine meid of jongen al op mijn mooie Teddy fauteuil zitten• Stralend van geluk nadat ik vanuit mijn eiland het mooie fauteuiltje helemaal naar jullie heb verzonden•! Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ikzelf en deel graag alle voordelen van dit fauteuiltje met jullie als ouders.

Jouw kind kan op deze fauteuil zitten tot een jaartje of zeven. Mogen jullie pappa en mamma ook even proberen• Ik heb massief hout gebruikt en maak je daarom geen zorgen, ook jullie als ouders mogen mijn stevige fauteuil testen.

Ik heb allang gezien dat jullie kind ook een beetje een rommelkont is en altijd het speelgoed laat rondslingeren. Speciaal daarom heb ik er voor gezorgd dat het speelgoed netjes opgeborgen kan worden onder de zitting van de fauteuil. Is dat slim of is dat slim•! En vergeet niet, opgeruimd staat netjes! De zitting van de fauteuil is dus niet alleen een lekker zacht kussentje om op te zitten, maar ook het deksel waarmee ál het speelgoed netjes wordt opgeborgen.

Omdat de meeste pappa’s en mamma’s een bankstel hebben van stof, heb ik er voor gekozen deze lijn ook in stof te fabriceren. Daarmee is het mogelijk om voor een lekker fris kleurtje te kiezen, maar natuurlijk ook voor een kleur die past bij jullie interieur. Dus geen zorgen, voor ieder wat wils.

De armen van de Teddy fauteuil lopen rond en buigen naar buiten toe af. Hierdoor heeft jullie kleine jongen of meisje voldoende ruimte om lekker van links naar rechts te draaien. De rug is ook rond gebogen gefabriceerd om eenheid te creëren met de armen. De fauteuil staat op zwart gelakte poten.

Volgens mij weet je nu alles over mijn Teddy fauteuil en hoop ik dat je er de komende jaren van kunt genieten. Heb je vragen• Mail Teddy, en natuurlijk geef ik direct een antwoord!

Specificaties

Kleur Grijs
Breedte 65 cm
Diepte 38 cm
Hoogte 50 cm

Extra info

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Dit product is ruim op voorraad

Extra service en garantie


Reviews (0)
Type de code over