Contact? Bereikbaar per mail, telefoon of live chat
0
Winkelwagen
€ 0,00
  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Hoge klantwaardering
  • Snelle levering
  • Achteraf betalen
  • Keurmerk
Bureaustoel Big Boss V2 Grijs

4

Standaard levertijd

1 werkdag

€ 249,95
Prijs per Design bureaustoelen

 

Aantal: 
Bestellen

Deze bureaustoel is een mooie design bureaustoel die chique oogt en comfortabel zit. Het is een zeer geschikte bureaustoel voor de harde werker die naast comfort ook oog heeft voor design. Daarnaast is al het metaal aan deze stoel verchroomd. Juist hierdoor oogt de stoel fris en fleurt het uw werkkamer onmiddellijk op.

De soepele vijfsetter met medium wielen zorgt voor goede mobiliteit. De gasveer is in hoogte af te stellen op de lengte van de gebruiker. Ook kan de stoel naar achteren neigen en deze neig is tevens instelbaar op het gewicht van de gebruiker. Indien u zwaarder dan gemiddeld bent, kunt u aan de knop onder de voorkant van de zitting draaien, zodat het tegengewicht van de neig wordt aangedraaid.

De zitting loopt onder de knieholte iets naar beneden, daardoor duwt de zitting niet constant in de knieholte en dat zorgt voor duidelijk voelbare comfort. Het design van de zitting kenmerkt zich door de horizontale strepen. De stoel heeft tevens lumbale ondersteuning (onderrug). De rug loopt in de onderrug iets naar voren waardoor u lekker stevig in de stoel zit en er geen druk op de onderrug ontstaat.

De armen hebben hoesjes om het koude chroom niet direct in aanraking te laten komen met de armen. Deze hoezen zijn natuurlijk ook gewoon te verwijderen indien u het design zonder hoesjes strakker vindt ogen! De bureaustoel wordt per stuk geleverd. Bij ontvangst dient deze in elkaar gezet te worden. Dit neemt ongeveer vijf minuten tijd in beslag

- Design bureaustoel

- Goede ondersteuning

- Instelbaar naar gewicht
 

Specificaties

Kleur: Grijs
Opties
360 graden draaibaar
Neigmechaniek
In te stellen op het gewicht
In hoogte verstelbaar
Framewerk is chroom
Bekleding is van PU
 
Afmetingen:
Zithoogte 44 x 54 cm
Zitbreedte 48 cm
Zitdiepte 46 cm
Rughoogte 105 - 115 cm
Armhoogte 66 x 76
Totale breedte 56 cm