Top

Bureaustoel Basic Zwart

  • Bureaustoel Basic Zwart
129,00
bestelling met betaalplicht

Verwachte levertijd: 1 werkdag


De basic bureaustoel is een zeer degelijk en vooral betaalbaar instapmodel bureaustoel. Het model is ontwikkeld in de Verenigde Staten en nu tevens verkrijgbaar op de Europese markt. Het model heeft een comfortabele zitting met PU kustleder bekleed. De zijkanten van de rug lopen iets naar buiten toe uit waardoor de rugleuning de gehele rug ondersteund. Ook de zitting is goed gevuld met PU schuimblokken waardoor u als gebruiker moeiteloos uren op de stoel kunt zitten. De zitting is zowel in donker bruin, zwart als cognac verkrijgbaar.

De armleuningen zijn eveneens van PU kunststof, echter uit hard kunststof vervaardigd. Alle onderdelen van de Basic zijn uit zwart kunststof vervaardigd, waardoor de stoel rustgevend oogt. Zo is bijvoorbeeld rondom de gasveer eveneens een serie van drie zwarte kunststof kappen gezet.

De wielen zijn van medium kunststof en zijn geschikt voor vrijwel iedere vloer. De stoel is tevens in hoogte verstelbaar en is 360 graden draaibaar. Ook is de stoel middels de dikke zwarte draaiknop onder de zitting in te stellen op het gewicht van de gebruiker.

Let wel: de Basic bureaustoel heeft een beperkt formaat. Niet geschikt voor zeer fors gebouwde mensen.

Specificaties

Kleur Zwart
Zitting PU kunststof
Hoogte 86 - 96 cm
Zithoogte 40 - 50 cm
Breedte 60 cm
Zitbreedte 48 cm
Diepte 56 cm
Zitdiepte 45 cm
Armhoogte 57 - 67 cm
Breedte rug 50 cmExtra info

    • Levertijd: 1-3 werkdagen

Extra service en garantie


Reviews (0)