Contact? Bereikbaar per mail, telefoon of live chat
0
Winkelwagen
€ 0,00
  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Hoge klantwaardering
  • Snelle levering
  • Keurmerk
bijzettafel, koffietafel Dutch-Harmpie Elmwood EXCLUSIEF | 100% Made in NL | Industrial look | Zwart Metaal

Een unieke bijzettafel dat volledig vervaardigt is hier in Nederland. Het onderstel is gemaakt van zwart metaal en het tafelbald is gemaakt van elmwood.  Elmwood is afkomstig uit Azie en staat beke...

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 310,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Een unieke bijzettafel dat volledig vervaardigt is hier in Nederland. Het onderstel is gemaakt van zwart metaal en het tafelbald is gemaakt van elmwood.  Elmwood is afkomstig uit Azie en staat bekend om zijn prachtige tekeningen en nerven die in het hout voorkomen. Het hout is van zeer sterke kwaliteit en heeft een authentieke uitstraling die geen andere houtsoort kent. 

Dit artikel wordt per stuk met de hand op onze eigen productielocatie voor u gemaakt. Wij wisselen per bestelling steeds af met houtsoorten voor het tafelblad, zodat de klant altijd een uniek product ontvangt dat niemand anders in zijn woning heeft staan.  Zo blijven de afmetingen en het onderstel van de bijzettafel altijd hetzelfde, maar werken we constant met verschillende houtsoorten voor het tafelblad. Eiken, grenen, elmwood, mangohout, bewerkt of onbewerkt, gelakt of ongelakt zodat het product ook echt exclusief voor u is. We passen de foto´s en de beschrijvingen daarom regelmatig aan gezien elk product anders en uniek is. 

Het metaal dat door Dutch-Harmpie wordt gebruikt, is ook van betere kwaliteit dan de vele andere, meestal goedkopere, varianten op de markt.  (vaak uit het verre oosten - metaal dat daar wordt gebruikt is vaak lichter en minder duurzaam). De look & feel van de bijzettafel Dutch-Harmpie is erg robuust en tijdloos. Zwart metaal met authentiek hout dat bijna in iedere ruimte als een prachtige aanvulling in je interieur past. 

Omdat het geen standaard product is kan de levertijd hierdoor iets langer zijn dan u gewend bent van ons. (4-6 werkdagen) Maar dan heeft u wel een bijzettafel in bezit dat enkel door vakmanschap per stuk voor u is gemaakt en geen massaproduct. 

De tafel bestaat uit één geheel en hoeft dus niet gemonteerd te worden. Hij kan direct bij u in de kamer geplaatst worden.

Specificaties:
Hoogte: 60 cm
Breedte: 53 cm
Lengte: 58 cm

Zwart metalen frame
koker: 15/15/2 mm

Tip: voorkom beschadigingen aan harde vloeren door viltglijders onder het metalen frame te plaatsen