0
Winkelwagen
€ 0,00
  • ✔ Gratis verzending
  • ✔ Gratis retour
  • ✔14 dagen bedenktijd
  • ✔ Hoge klantwaardering
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Keurmerk
Zitgroep Hawaï Zwart,terraBruin
Zitgroep Hawaï Zwart,terraBruin
  Metdeze moderne zitgroep kan het u overkomen dat uw gasten gewoon niet weg willen. Want in tegenstelling tot de klassieke banken zijn deze meubels heerlijk comfortabel dankzij dikke, zachte k

Standaard levertijd

2-5 werkdagen

€ 999,80
Aantal: 
Bestellen
 


 
Metdeze moderne zitgroep kan het u overkomen dat uw gasten gewoon niet weg willen. Want in tegenstelling tot de klassieke banken zijn deze meubels heerlijk comfortabel dankzij dikke, zachte kussens met klittenbandsluitingen. De grote tafel met 5 mm veiligheidsblad biedt plaats voor vele glazen. En als de ronde aan het eind van de dag of nacht voorbij is, kunnen de grote banken in een mum van tijd onder de tafel worden geschoven.


Richtmaten:

Tafel:

Hoogte: 73 cm
Breedte: 198 cm
Diepte: 90 cm

Bank Klein:
Hoogte: 42,5 cm
Breedte: 71 cm
Diepte: 40 cm
Zitkussen: 7 cm

Bank Groot:
Hoogte: 42,5 cm
Breedte: 180 cm
Diepte: 40 cm
Zitkussen: 7 cm

 
Materialen en afwerking:
Deze exclusieve tuinset voldoet niet alleen aan de hoogste optische eisen - ook de van hand verwerkte materialen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en garanderen stabiliteit en duurzaamheid.
Het UV-bestendige materiaal polyrotan, dat bijzonder geschikt is voor buitengebruik, lijkt op conventionele gevlochten rotan, maar is veel robuuster. De hoogwaardige polyrotanvezels zijn waterdicht, aangenaam gemakkelijk te reinigen en UV-bestendig, zodat ze hun kleurdiepte ook na veelvuldig en langdurig gebruik behouden. Deze edele kleur in combinatie met een lichte structuur zorgt voor de absoluut natuurlijke uitstraling van deze zitgroep. Het comfortabele zitkussen is bekleed met 100% polyester. Dit is water- en vuilafstotend en door zijn hoge duurzaamheid zeer duurzaam.
Het frame of basisframe van de set is gemaakt van stabiel, gepoedercoat aluminium - gegarandeerd stabiel en permanent roestvrij.