0
Winkelwagen
€ 0,00
  • ✔ Gratis verzending
  • ✔ Gratis retour
  • ✔14 dagen bedenktijd
  • ✔ Hoge klantwaardering
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Keurmerk
Voetenbank Mindil parelwit,antraciet, Wit
Voetenbank Mindil parelwit,antraciet, Wit
Dit element is als het ware een uitbreiding van de set Mindil en is hier verkrijgbaar als een enkel element voor aanvullende, uitbreidende en flexibele variatie.

Standaard levertijd

2-5 werkdagen

€ 185,00
Aantal: 
Bestellen
 


Dit element is als het ware een uitbreiding van de set Mindil en is hier verkrijgbaar als een enkel element voor aanvullende, uitbreidende en flexibele variatie. Of het nu gaat om een comfortabele voetensteun aan een fauteuil, een sofa in een hoek of een fauteuil gecombineerd met een vierkante kruk:
Met de afzonderlijke elementen uit de Mindil-serie zijn er voor elke ruimte vele varianten van de set beschikbaar en vindt u zeker uw nieuwe favoriete plek! En dankzij de weerbestendige polyrattan kunt u er zeker van zijn dat het lang mee gaat.

Het vierkante krukelement past perfect bij het hoekige design van de tuinset en is door zijn vierkante vorm zeker niet te massief, maar past discreet en onopvallend in het decorlandschap.

Materiaal samenstelling: 100% Polyester


Richtmaten:


Oppervlak: 59 x 59 cm
Hoogte: 29,5 cm
 

Materialen en afwerking:

Deze exclusieve kruk voldoet niet alleen aan de hoogste optische eisen - de materialen die handmatig worden verwerkt voldoen ook aan de hoogste kwaliteitsnormen en garanderen stabiliteit en duurzaamheid.
Het UV-bestendige materiaal polyrotan, dat bijzonder geschikt is voor buitengebruik, lijkt op conventionele gevlochten rotan, maar is veel robuuster. De hoogwaardige 5 mm dikke ronde polyrotanvezels zijn waterdicht, prettig onderhoudsvriendelijk en volledig geverfd, zodat ze ook bij veelvuldig en langdurig gebruik hun grijs gemeleerde kleurdiepte behouden. Deze edele kleur in combinatie met een lichte structuur zorgt voor de absoluut natuurlijke uitstraling van deze meubelset.
De comfortabele dikke kussens zijn bekleed met 100% polyester. Deze zijn water- en vuilafstotend en door hun hoge duurzaamheid zeer duurzaam.
Het frame van dit meubelstuk is gemaakt van stabiel, gepoedercoat aluminium - gegarandeerd stabiel en permanent roestvrij.