0
Winkelwagen
€ 0,00
  • ✔ Gratis verzending
  • ✔ Gratis retour
  • ✔14 dagen bedenktijd
  • ✔ Hoge klantwaardering
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Keurmerk
Bijzettafel Birgin Grijs-meliert Bijzettafel Birgin Grijs-meliert Bijzettafel Birgin Grijs-meliert Bijzettafel Birgin Grijs-meliert
Bijzettafel Birgin Grijs-meliert Bijzettafel Birgin Grijs-meliert Bijzettafel Birgin Grijs-meliert Bijzettafel Birgin Grijs-meliert
Bijzettafel Birgin Grijs-meliert
Polyrotan bijzettafel Birgin met glazen plaat. De tafel is het compacte midden van het tuinbankstel, dat is niet alleen handig, maar ook echt chique.

Standaard levertijd

2-5 werkdagen

€ 484,00
Aantal: 
Bestellen
 

Polyrotan bijzettafel Birgin met glazen plaat. De tafel is het compacte midden van het tuinbankstel, dat is niet alleen handig, maar ook echt chique. De stabiele glazen plaat (van veiligheidsglas) is rondom afgerond en decent in metaal gezet en ligt stevig vast op vier doorzichtige rubberen pads.

 

Richtmaten:

Breedte: 54 cm

Lengte: 90 cm

Hoogte: 39 cm

Glasblad: 87 x 52 cm

Dikte: 5 mm

Deze exclusieve bijzettafel voldoet niet alleen optisch aan de hoogste eisen – ook het van hand verwerkte materiaal voldoet aan de beste kwaliteitsnormen en zorgt voor stabiliteit en een lange levensduur. Het UV-bestendige polyrotan is bijzonder goed geschikt voor buiten. Polyrotan ziet eruit als traditioneel gevlochten rotan, maar is veel robuuster. De 5 mm dikke ronde polyrotanvezels van hoge kwaliteit zijn waterbestendig, makkelijk schoon te maken en volledig kleur verzadigd, zodat zij ook na vaak en lang gebruik nog hun grauwe gemêleerde kleurdiepte bij behouden. De chique kleur met de lichte structuur zorgt voor een zeer natuurlijke uitstraling van deze bijzettafel.

Het frame resp. onderstel van de meubels is gemaakt van stabiel, poeder bekleed aluminium – gegarandeerd stabiel en altijd roestvrij.