0
Winkelwagen
€ 0,00
  • Gratis verzending
  • Gratis retour
  • 14 dagen bedenktijd
  • Hoge klantwaardering
  • Snelle levering
  • Keurmerk
Eettafel Poirto Recu natura,100x100 cm,
Eettafel Poirto Recu natura,100x100 cm,
Deze tafel is volledig gemaakt van polyrotan. Het frame is gemaakt van 100% roestvrij aluminium.

Standaard levertijd

2-5 werkdagen

€ 599,80
Aantal: 
Bestellen
 

Deze tafel is volledig gemaakt van polyrotan. Het frame is gemaakt van 100% roestvrij aluminium. Het is een merkproduct van de hoogste kwaliteit en u zult er lang van genieten.

Modern design en grote praktische bruikbaarheid, dankzij de slanke tafelpoten biedt deze tafel veel beenruimte en een ontspannen optisch effect. Deze lichtheid wordt perfect aangevuld door de glazen bovenkant van het tafelblad. 

Waarom polyrotan?
Polyrotan lijkt op traditionele rotan, maar heeft nog veel meer voordelen. Het is absoluut waterdicht en uiterst gemakkelijk schoon te maken. In tegenstelling tot normale rotan is polyrattan zeer duurzaam en neigt het niet naar vezels. Het is Uv-bestendig en kan gemakkelijk uren in de zon staan zonder de kleurdiepte te verliezen. Polyrattan-meubels zijn een stuk lichter dan traditioneel tuinmeubilair omdat het frame is gemaakt van aluminium. Dit is geweldig voor grote en veel tuinmeubelen, omdat ze van tijd tot tijd verplaatst moeten worden.De meervoudige bevestiging van het frame zorgt voor extreme stabiliteit. 

Richtmaten:
Breedte: 100, 90 of 80 cm
Diepte: 100, 90 of 80 cm
Hoogte: 73 cm
Hoogte tot onderkant van de tafel: 62 cm