Contact? Bereikbaar per mail, telefoon of live chat
0
Winkelwagen
€ 0,00
  • Gratis verzending
  • Gratis retour
  • 14 dagen bedenktijd
  • Hoge klantwaardering
  • Snelle levering
  • Keurmerk
Tafel Jirdan 5mm natura,

 Deze vierpotige tafel staat stabiel en heeft een aangename hoogte.De vier poten zijn met elkaar vervlochten wat resulteert in een bijzonderdesign dat door het blad met glasplaat en gevlochten ra

Standaard levertijd

2-5 werkdagen

€ 958,00
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

 

Deze vierpotige tafel staat stabiel en heeft een aangename hoogte.De vier poten zijn met elkaar vervlochten wat resulteert in een bijzonderdesign dat door het blad met glasplaat en gevlochten rand verder benadrukt wordt.Rubberen noppen zorgen dat de glasplaat vast op het tafelblad ligt, en tochelegant oogt. Voor een maaltijd, een kop koffie of gezellig samenzitten - detafel staat steeds in het middelpunt!

 

Richtmaten:

Tafel:

Diameter: 120 cm

Hoogte: 82 cm

Dikte glasplaat: 5 mm

Kleine draaiplaat:

Diameter: 49 cm

Dikte: 7 cm

 

Materiaal en afwerking:

Dit exclusief tuinmeubel voldoen niet alleen optisch aan dehoogste eisen – ook het hand verwerkte materiaal voldoet aan de bestekwaliteitsnormen en zorgt voor stabiliteit en een lange levensduur. Het Uv-bestendigepolyrotan is ideaal voor buitenshuis gebruik. Polyrotan ziet als traditioneelrotan uit, maar is veel robuuster en biedt meer voordelen.

De 5 mm dikke, ronde polyrotanvezels van hoge kwaliteit zijnwaterbestendige, gemakkelijk schoon te maken en kleurvast zodat zij ook na vaaken lang gebruik nog hun kleurdiepte behouden. De kleurnuance met de lichtestructuur zorgt voor een natuurgetrouw uiterlijk van de tuinmeubelen.

Het frame resp. onderstel van de meubelen is gemaakt uitstabiel, aluminium voorzien van poedercoating gegarandeerd stabiel en roestvrij.